Гэрлэлтээ батлуулсан гадаадын гэр бүлийн хүнийхээ улсын хэлийг сурвал урамшуулал

blackboard-2721887_960_720

Хууль зүйн яамнаас арваннэгдүгээр сараас 1-нээс эхлэн гэр бүл болох гэж буй гадаад иргэнийг урих гэж байгаа Солонгос иргэн гэр бүл болох гэж буй хүнийхээ улсын хэлийг сурч байгаа тохиолдолд гэрлэлтийн виз олгох үйл явцад урамшуулал олгохоор болжээ.

Гэрлэлтийн виз олгох нөхцөл дунд зарим нэг нөхцлүүдийг хангаж чадаагүй ч Хууль зүйн яамны сайдын зөвшөөрлийг аван виз олгох боломжтой ангилалд хамрагдан, консулын шууд болон дахин хянах боломжийг олгох нь урамшуулалын хэлбэр юм.

Уригч тал болох Солонгос иргэн гэр бүлээ батлуулсанаас хойш 3 сараас дээш хугацаанд гэр бүлийн хүнийгээ улсын хэлийг сурахаар сургалтанд хамрагдсан болон тухайн улсын хэлний түвшин тогтоох шалгалтын анхан шатнаас дээш шатанд тэнцсэн тохиолдолд түүнийг батлах материалыг гэр бүлийн хүнийхээ визний хүсэлтийг гаргахдаа Гадаадад байгаа Солонгосын консулын газар өгөхөд болохнээ.

답글 남기기

아래 항목을 채우거나 오른쪽 아이콘 중 하나를 클릭하여 로그 인 하세요:

WordPress.com 로고

WordPress.com의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

Google+ photo

Google+의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

Twitter 사진

Twitter의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

Facebook 사진

Facebook의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

%s에 연결하는 중